Wspólne grillowanie na Eko-Bazarku

Pod tym szyldem będzie unosił się wielki dym palących się grilli, a wraz z nim zapach niesamowitego mięsa - przygotowanego pod okiem prawdziwych fachowców!


Mięsa, czyli 100-procentowej wołowiny sezonowanej z dojrzewalni BEEF Master Tomaszny. Wołowiny, która swoim zapachem i kolorem przyciągnie niejednego. To tylko namiastka tego, co wydarzy się 8 maja na wodzisławskim rynku. Impreza odbędzie się w ramach Eko-Bazarku, który na promuje zdrową i smaczną żywność.

Podczas wspólnego grillowania będziecie mogli: poznać prawdziwych fachowców grillowania, poznać techniki grilla i bbq, porozmawiać i poszerzyć swoją wiedzę, dowiedzieć się jak poprawnie przygotować steka wołowego i jak go ugrillować! Będą niesamowite cięcia i pokaz rozbioru wołowiny sezonowanej.

Będzie możliwość zakupu steka wołowego (Beef Master Tomaszny) lub wyrobów firmy ZPM Tomaszny oraz przygotowania pod okiem fachowca - grill mastera - na wybranym przez siebie grillu. Na każdym stanowisku będzie również możliwość umówienia ewentualnego zakupu sprzętu (akcesoria, grille czy paleniska).

Partnerem imprezy jest Polskie Stowarzyszenie Grilla & BBQ, czyli grupa zapaleńców grillowania, szefów kuchni i ludzi związanych ze światem grilla. Na imprezie gościć będzie także Grillowa Brać, największa w Polsce Grupa zrzeszająca fanów dobrego grilla & BBQ. 

- Grillowanie to nasza pasja. Edukacja na temat zdrowego podejścia do grillowania, poszerzania technik i wiedzy z nimi związanych, jak i sprzętu na którym przyrządzamy nasze smakołyki - to główne założenie naszej grillowej społeczności. Poprzez wspólną wymianę doświadczeń udało nam się zawrzeć wiele fajnych znajomości, przeniesionych do życia codziennego - mówią pasjonaci. 

Program imprezy: godz. 9-11: bezpłatna degustacja wyrobów mięsnych ZPM Tomaszny, przyrządzanych na grillach różnych producentów, godz. 11-15: możliwość przyrządzenia zakupionych produktów na grillach i paleniskach partnerów wspólnego grillowania, konkursy i nagrody, zakup sprzętu (akcesoria, grille, piece i paleniska).

Komentarze

Dodaj komentarz